Reduceri și Campanii Online #399: Azi Notino, PC Garage, Altex, eMAG [...]

683 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #399: Azi Notino, PC Garage, Altex, eMAG [...]</b>Ne aflăm iată la mijloc de săptămână, punct în care descoperim faptul că retailerii din mediul online au început să dea startul unor noi campanii promoționale interesante. Pentru a vă scuti de căutarea acestor

Ne aflăm iată la mijloc de săptămână, punct în care descoperim faptul că retailerii din mediul online au început să dea startul unor noi campanii promoționale interesante. Pentru a vă scuti de căutarea acestor promoții rând pe rând, avem pentru voi mai jos o listă cuprinzătoare pentru toate ofertele proaspete. De asemenea la final de articol găsiți și un produs erou al zilei! 

Produsul erou al zilei:

Cei interesați de achiziția unui smartwatch trebuie să știe că în aceste zile pe site-ul Altex.ro găsesc modelul Samsung Galaxy Watch Active la un preț de doar 599 lei. Ceasul vine cu ecran de 1.1 inch, procesor dual-core de 1.15 GHz, baterie de 230 mAh și cu NFC, Wi-Fi, dar și Bluetooth. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×