Reduceri și Campanii Online #400: Azi eMAG, Altex, PC Garage, CEL [...]

681 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #400: Azi eMAG, Altex, PC Garage, CEL [...]</b>Ajungem astăzi iată la ediția cu numărul 400 din seria Reduceri și Campanii Online, articole informative prin care vă dezvăluim o listă a celor mai proaspete campanii promoționale din mediul online

Ajungem astăzi iată la ediția cu numărul 400 din seria Reduceri și Campanii Online, articole informative prin care vă dezvăluim o listă a celor mai proaspete campanii promoționale din mediul online. Sunt și în această perioadă multe oferte speciale de care puteți profita și pe care le găsiți listate mai jos. La final de articol găsiți de asemenea și un produs erou al zilei! 

Produsul erou al zilei:

În oferta Altex.ro puteți găsi astăzi căștile de gaming HyperX Cloud Stinger la un preț special de doar 174 lei. Acest headset oferă drivere de 50 mm, conectivtate via cablu 3.5 mm, microfon uni-direcțional și compatibilitate cu PC, Mac, PS4, Xbox. Greutatea este de 275 grame și primim garanție 2 ani.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×