Reduceri și Campanii Online #394: Azi eMAG, Altex, PC Garage, evoMAG [...]

1.334 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #394: Azi eMAG, Altex, PC Garage, evoMAG [...]</b>Reducerile continuă și acum pe ultima sută de metri în prag de Crăciun, iar în cazul în care încă nu ați achiziționat produsele dorite încă mai puteți da o fugă în magazine și showroom-uri pentru a avea cadouri de pus sub

Reducerile continuă și acum pe ultima sută de metri în prag de Crăciun, iar în cazul în care încă nu ați achiziționat produsele dorite încă mai puteți da o fugă în magazine și showroom-uri pentru a avea cadouri de pus sub brad. Găsiți mai jos o listă a celor mai proaspete oferte din mediul online, iar la final de articol și un produs erou al zilei ce se remarcă prin discount-ul generos primit! 

Produsul erou al zilei:

Oferta zilei vine la început de săptămână din partea celor de la Altex.ro care ne propun achiziția telefonului Motorola One Action la prețul special de doar 849 lei. Acest smartphone sosește echipat cu ecran FHD+ de 6.34 inch, procesor Exynos 9609, 4 GB RAM + 128 GB stocare și cameră triplă în spate. Are baterie de 3000 mAh și scanner de amprente în spate.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×