Reduceri și Campanii Online #401: Azi QuickMobile, Libris, Notino, eMAG [...]

858 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #401: Azi QuickMobile, Libris, Notino, eMAG [...]</b>Weekend-ul ne bate la ușă și asta poate însemna și shopping pentru unii dintre voi. Dacă vă numărați printre cei care au în plan asemenea achiziții ați nimerit fix unde trebuie pentru că mai jos în articolul de față

Weekend-ul ne bate la ușă și asta poate însemna și shopping pentru unii dintre voi. Dacă vă numărați printre cei care au în plan asemenea achiziții ați nimerit fix unde trebuie pentru că mai jos în articolul de față veți descoperi o listă a celor mai proaspete oferte din mediul online. De asemenea, la final de articol avem pentru voi și un produs erou al zilei ce se remarcă prin discount-ul primit în această perioadă! 

Produsul erou al zilei:

Avem astăzi pentru voi un produs erou proaspăt ajuns pe plan local și anume Samsung Galaxy A51, telefon ce costă acum doar 1.600 lei în oferta QuickMobile.ro dacă aplicați codul promo QUICK202. Acest device face trecerea la un ecran Infinity-O și aduce un setup quad-camera în spate.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×