Samsung dezvăluie numele viitorului său pliabil! Se va numi Galaxy Bloom și filmează 8K

1.414 ori
<b>Samsung dezvăluie numele viitorului său pliabil! Se va numi Galaxy Bloom și filmează 8K </b>În prag de weekend avem o nouă dezvăluire marca Samsung, asta după ce chiar ieri aflam prin intermediul directorului Samsung Mobile faptul că pliabilul Galaxy Fold s-a vândut în 400.000 - 500.000 unități

În prag de weekend avem o nouă dezvăluire marca Samsung, asta după ce chiar ieri aflam prin intermediul directorului Samsung Mobile, DJ Koh faptul că pliabilul Galaxy Fold s-a vândut în 400.000 - 500.000 unități. În cazul de față informația face referire la noul pliabil pregătit de către sud-coreeni, device căruia multă vreme i-a fost asociată denumirea Galaxy Fold 2.

Ei bine, se pare că numele acestui nou pliabil va fi Samsung Galaxy Bloom. Informația a fost dezvăluită de același oficial mai sus menționat, în cadrul unei întâlniri secrete cu partenerii și operatorii. Aici au fost prezentate produse încă neanunțate și unul dintre participanți a reușit să fotografieze pe ascuns și imaginea pe care o puteți vedea mai jos.

Galaxy Bloom

Pare a fi un slide dintr-o prezentare și vedem menționată denumirea Bloom și motto-ul "Change the shape of the mobile phone". De asemenea avem și alte informații dezvăluite în cadrul acestei întâlniri secrete. Un prim detaliu este acela că Samsung se va adresa cu acest device publicului feminin tânăr (20-30 ani).

Galaxy Bloom

Aflăm și că forma device-ului a fost inspirată de către cosmeticele Lancôme și că spre deosebire de Galaxy Fold ce avea o protecție din plastic aplicată peste ecran, Galaxy Bloom va opta pentru protecție din sticlă ultra-subțire. Telefonul va filma 8K și va fi disponibil atât într-o variantă 4G, cât și într-o versiune 5G mai scumpă.

DJ Koh ar fi confirmat în această întâlnire și noua strategie de numire a flagship-urilor Galaxy S, acestea urmând a purta denumirile Galaxy S20, S20+ și S20 Ultra. Toate 3 modelele vor dispune de filmare 8K, iar varianta Ultra va oferi senzor principal de 108 mpx și zoom digital 100x. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×