Reduceri și Campanii Online #407: Azi eMAG, Libris, PC Garage, Altex [...]

871 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #407: Azi eMAG, Libris, PC Garage, Altex [...]</b>La început de săptămână descoperim faptul că retailerii de la noi au demarat noi promoții interesante, chiar și cu extra discount-uri în unele cazuri. Așa cum v-am obișnuit, veți găsi mai jos o listă

La început de săptămână descoperim faptul că retailerii de la noi au demarat noi promoții interesante, chiar și cu extra discount-uri în unele cazuri. Așa cum v-am obișnuit, veți găsi mai jos o listă ce cuprinde toate cele mai atractive oferte din partea comercianților, iar la final de articol un produs erou al zilei ce se remarcă prin discount-ul generos primit în această perioadă! 

Produsul erou al zilei:

La prețul de doar 899 lei puteți găsi astăzi în oferta Altex.ro smartphone-ul Motorola One Action, device care după cum și numele său scoate la iveală, sosește cu o cameră specială de acțiune. Are ecran FHD+ de 6.3 inch, procesor Exynos 9609, 4 GB RAM, 128 GB stocare flash, cameră triplă în spate și baterie de 3500 mAh. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×