Reduceri și Campanii Online #412: Azi PC Garage, eMAG, Altex, Libris[...]

906 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #412: Azi PC Garage, eMAG, Altex, Libris[...]</b>Sfârșitul primei luni din 2020 se apropie cu pași repezi, iar asta înseamnă că și promoțiile retailerilor din această perioadă sunt pe cale de închidere. Încă mai puteți profita totuși de oferte atractive

Sfârșitul primei luni din 2020 se apropie cu pași repezi, iar asta înseamnă că și promoțiile retailerilor din această perioadă sunt pe cale de închidere. Încă mai puteți profita totuși de oferte atractive, iar pentru a vă scuti de căutarea campaniilor rând pe rând, noi avem pentru voi mai jos o listă detaliată ce include ofertele proaspăt demarate de către retaileri. La final de articol găsiți și un produs erou al zilei! 

Produsul erou al zilei:

Astăzi avem pentru voi o sugestie din zona de gaming și anume căștile de gaming SteelSeries Arctic 3 2019 Edition Black pe care PC Garage le vinde la un preț special de doar 279 lei în această perioadă. Ca dotări avem parte de drivere de 40 mm, impedanță de 32 Ohm, sensibilitate 98dB și frecvență de răspuns 20-22000 Hz. Se conectează via jack 3.5 mm la PC, dar și console. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×