Google testează stickere care adoptă aceleaşi expresii faciale că emoji-urile în tastatura Gboard

781 ori
<b>Google testează stickere care adoptă aceleaşi expresii faciale că emoji-urile în tastatura Gboard</b>Scriam în luna noiembrie a anului trecut ca Google face o serie de teste în cadrul lui Gboard, celebra sa tastatura virtuală, cu privire la sugestii de stickere şi GIF-uri. Ele apăreau în zona tastaturii cu emoji-uri şi acum aflăm că stickerele pot..

Scriam în luna noiembrie a anului trecut ca Google face o serie de teste în cadrul lui Gboard, celebra sa tastatura virtuală, cu privire la sugestii de stickere şi GIF-uri. Ele apăreau în zona tastaturii cu emoji-uri şi acum aflăm că stickerele pot împrumuta expresiile faciale variate ale emoji-urilor.

Gboard este una dintre cele mai folosite tastaturi virtuale din lume, iar ca atare trebuie mereu să evolueze pentru a fi la zi cu cerinţele publicului. În 2020 lumea se exprima nu doar prin cuvinte şi propoziţii, ci şi prin emoji-uri şi stickere. Problema e că uneori stickerele nu exprimă destule emoţii umane şi acum au fost potenţate de o funcţie nouă. Acum poţi alege un sticker şi să îi aplicaţi una din zecile emoţii exprimate de emoji-uri.

Google testează stickere care adopta aceleaşi expresii faciale că emoji-urile în tastatura Gboard

Avem o nouă bandă goală în zona de sus a tastaturii atunci când ajungem la Emoji Picker. Acolo se vor putea vedea rezultatele combinaţiei de Sticker cu Emoji. Asta nu funcţionează pentru orice emoticon, ci doar pentru anumite, cele mai populare. Varianta în care apare funcţionalitatea este 9.0.2.290777105 beta, dar se pare că nu ai nevoie doar de această versiune, ci şi de un update server side. Cine are totuşi norocul să pună mâna pe o versiune nouă poate găsi setarea la Gboard Settings şi Emoji Browsing Suggestions în zona Preferences.

Dacă sunteţi curioşi găsiţi un APK aici sau vă puteţi înscrie ca tester aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×