ASUS ZenPad 3S, tableta de 5.8 mm grosime cu LTE și ecran de 9.7 inch primește o reducere pe Cafago (lichidare stoc)

697 ori
<b>ASUS ZenPad 3S, tableta de 5.8 mm grosime cu LTE și ecran de 9.7 inch primește o reducere pe Cafago (lichidare stoc)</b>Astăzi din partea retailerului chinez Cafago vine o recomandare interesantă, fiind vorba despre o tabletă ASUS ce bifează în această perioadă o reducere foarte atractivă. Tableta în cauză se numește ZenPad 3S 10

Astăzi din partea retailerului chinez Cafago vine o recomandare interesantă, fiind vorba despre o tabletă ASUS ce bifează în această perioadă o reducere foarte atractivă. Tableta în cauză se numește ZenPad 3S 10 și cu toate că are mai bine 2 ani de când a debutat pe piață, încă se ține bine din punct de vedere hardware. Facem o trecere printre dotările sale mai jos și descoperim și suma la care se vinde acum.

ZenPad 3S 10 LTE

Ei bine, aflați că această tabletă vine echipată cu ecran QHD de 9.7 inch, procesor Snapdragon 650 și cu 4 GB RAM, respectiv 32 GB stocare flash + slot microSD pentru carduri de până la 256 GB. Are cameră de 8 mpx cu autofocus în spate, cameră selfie de 5 mpx, difuzoare stereo și jack audio 3.5 mm.

ZenPad 3S 10 LTE

Primim suport GLONASS pentru navigare, port USB Type-C și o baterie de 7800 mAh ce suportă alimentare rapidă la 18W. Are Wi-Fi Dual-Band și slot dual-SIM pentru cartele nano-SIM, fiind capabilă de viteze 4G LTE. Tableta poate fi achiziționată la prețul de 182.19 euro din oferta Cafago. Alte câteva promoții actuale aveți listate mai jos: 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×