ZeBlaze Hybrid costă sub 30 euro și aduce ecran OLED, certificare 5ATM și senzor puls

1.057 ori
<b>ZeBlaze Hybrid costă sub 30 euro și aduce ecran OLED, certificare 5ATM și senzor puls</b>Din partea celor de la TomTop avem astăzi o nouă reducere atractivă, de această dată fiind vorba despre un smartwatch hibrid de la Zeblaze. Se numește ZeBlaze Hybrid2 și după cum indică și denumirea sa, acesta combină

Din partea celor de la TomTop avem astăzi o nouă reducere atractivă, de această dată fiind vorba despre un smartwatch hibrid de la Zeblaze. Se numește ZeBlaze Hybrid și după cum indică și denumirea sa, acesta combină funcționalități smart cu look-ul unui ceas clasic. Descoperiți din rândurile de mai jos dotările sale și aflați și prețul la care se vinde! 

ZeBlaze Hybrid

Ei bine, aflați că acesta include în cadranul său un micuț ecran OLED de 0.49 inch pe care veți vedea informații despre activitatea fizică, în vreme ce restul zonei frontale este acapartă de un mecanismul unui ceas clasic. Oferă conectivitate Bluetooth pentru conectarea la telefon (iOS, Android) și are senzor de puls, certificare 5ATM pentru rezistență la apă. 

Zeblaze Hybrid

Pe lista de dotări mai avem și un senzor pedometru ce are rolul de a monitoriza numărul de pași, distanța parcursă, dar și numărul de calorii arse. Ceasul hibrid de față dispune de o baterie de 95 mAh ce promite o autonomie de până la 7 zile în modul smart, respectiv până la 3 ani doar în modul ceas clasic. Prețul său este de doar 28.23 euro în această perioadă.

Zeblaze Hybrid

TomTop are și câteva prețuri speciale pentru trotinete electrice și aspiratoare robot Xiaomi, produse ce se livrează rapid din depozitul european aflat în Germania și asta fără extra taxe. Le găsiți listate mai jos:

  • Trotinetă electrică Xiaomi Mijia Pro: 443.65 eur
  • Aspirator robot Xiaomi Mijia Roborock S50: 323.40 eur
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×