eMAG.ro oferă tableta iPad Mini În varianta cu 64 GB și conectivitate WiFi pentru doar 1.299 lei

1.269 ori
<b>eMAG.ro oferă tableta iPad Mini În varianta cu 64 GB și conectivitate WiFi pentru doar 1.299 lei</b>Odată cu lansarea ofertei speciale de reduceri oferită de eMAG.ro, oferă denumită Crazy Days, am dat și peste o tabletă cu o reducere destul de mare, și anume iPad Mini. Aceasta beneficiază de o reducere de 550 lei în versiunea de culoare neagră...

Odată cu lansarea ofertei speciale de reduceri oferită de eMAG.ro, oferă denumită Crazy Days, am dat și peste o tabletă cu o reducere destul de mare, și anume iPad Mini. Aceasta beneficiază de o reducere de 550 lei în versiunea de culoare neagră cu 64 GB memorie internă și conectivitate WiFi.

Din punct de vedere al specificațiilor tehnice, iPad Mini reușește să ofere un display IPS de 7.9 inch cu rezoluție 1024 x 768 pixeli, un procesor dual-core Apple A5, o cameră foto principală de 5 megapixeli și o cameră foto secundară FaceTime HD de 1.2 megapixeli.

De asemenea, tableta mai vine la pachet cu o baterie Li-Polymer ce promite o autonomie de până la 10 ore în modul wifi. Aflați că această ofertă specială oferită de eMAG se aplică doar pentru produsele achiziționate în perioada 28-30 aprilie. Prețul pentru iPad Mini 64 GB este acum de doar 1.299 lei, după aplicarea unei reduceri de 550 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×