Black Friday 2015 pentru cei care s-au trezit târziu: videoproiector InFocus IN112x - pentru că vine EURO 2016

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 565 ori
<b>Black Friday 2015 pentru cei care s-au trezit târziu: videoproiector InFocus IN112x - pentru că vine EURO 2016</b>Pentru mulţi &icirc;ncă e incredibil faptul că Rom&acirc;nia s-a calificat la EURO 2016 şi pentru că e prea mainstream să vezi meciurile naţionalei pe un smart TV, vă recomand un proiector. Nu de alta, dar un videoproiector InFocus IN112x costă...

Pentru mulţi încă e incredibil faptul că România s-a calificat la EURO 2016 şi pentru că e prea mainstream să vezi meciurile naţionalei pe un smart TV, vă recomand un proiector. Nu de alta, dar un videoproiector InFocus IN112xcostă 1.299 lei la Marketonline.ro, cu ocazia Black Friday 2015.

Preţul reprezintă o reducere de 200 de lei de Black Friday şi va aduce un proiector cu intrări HDMI, VGA, composite şi S Video. E încă incert dacă Franţa va organiza EURO 2016, având în vedere problemele sale de securitate, dar de jucat se va juca, staţi liniştiţi. Recent România a arătat că se poate bate de la egal cu finalista ultimului EURO, deci poate vedem şi ceva goluri româneşti pe acest proiector.

În cel mai rău caz ne enervam după meciurile din grupă, ne supărăm pe Tata Puiu şi donam proiectorul către şcoala sau liceul unde învaţa cel mic. Orele de biologie şi fizică vor arăta mult mai interesant cu un proiector care să le arate celor mici fiare în mediul lor natural sau fenomene termodinamice, nu credeţi? Dar poate trecem de grupe la EURO totuşi... Îl găsiți aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×