Black Friday 2015 pentru cei care s-au trezit târziu: Samsung Galaxy Note 4 la reducere - muchii tăioase şi preţ tăiat

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.086 ori
<b>Black Friday 2015 pentru cei care s-au trezit târziu: Samsung Galaxy Note 4 la reducere - muchii tăioase şi preţ tăiat</b>Să fim serioşi, nu putem lăsa muchiile tăioase ale lui Galaxy Note 4 să ne descurajeze din aprecierea acelui smartphone. &Icirc;n general modelele Note sunt reper la capitolul productivitate, au baterie excelentă şi camera nu e rea deloc. De aceea...

Să fim serioşi, nu putem lăsa muchiile tăioase ale lui Galaxy Note 4 să ne descurajeze din aprecierea acelui smartphone. În general modelele Note sunt reper la capitolul productivitate, au baterie excelentă şi camera nu e rea deloc. De aceea pot spune că pentru cei care s-au trezit mai târziu, un Galaxy Note 4 la 2479 lei sună ca o ofertă bună, la evoMAG.ro.

El costa 2999 lei înainte de promoţie şi nu o să vă plictisesc cu specificaţii aici. Am aflat recent că Galaxy Note 3 nu va primi actualizarea la Marshmallow, în vreme ce Note 4 va ajunge la Android 6.0 la inceput de 2016. Galaxy Note 5 e încă destul de scump şi fiind totuşi un produs din generaţia actuală, şansele de ieftinire sunt mici.

Astfel Note 4 sună ca o idee bună, mai ales că Note 5 nu e chiar un salt gigantic faţă de el. Ştiţi teoria mea expusă şi în recenzia lui Note 5: de la Note 2 încoace Samsung mai degrabă a scos funcţii din S Note şi funcţiile lui S Pen s-au împuţinat. Serios acum, cu Note 2 făceam trigonometrie şi calcule matematice. Asta nu înseamnă că Note 4 nu e excelent la luat notiţe multimedia, realizat caricaturi şi desenat peste hărţi Google Maps. Poate îl mai găsiți pe stoc aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×