Black Friday 2015 pentru cei care s-au trezit târziu: Samsung Galaxy Note 4 la reducere - muchii tăioase şi preţ tăiat

1.316 ori
<b>Black Friday 2015 pentru cei care s-au trezit târziu: Samsung Galaxy Note 4 la reducere - muchii tăioase şi preţ tăiat</b>Să fim serioşi, nu putem lăsa muchiile tăioase ale lui Galaxy Note 4 să ne descurajeze din aprecierea acelui smartphone. &Icirc;n general modelele Note sunt reper la capitolul productivitate, au baterie excelentă şi camera nu e rea deloc. De aceea...

Să fim serioşi, nu putem lăsa muchiile tăioase ale lui Galaxy Note 4 să ne descurajeze din aprecierea acelui smartphone. În general modelele Note sunt reper la capitolul productivitate, au baterie excelentă şi camera nu e rea deloc. De aceea pot spune că pentru cei care s-au trezit mai târziu, un Galaxy Note 4 la 2479 lei sună ca o ofertă bună, la evoMAG.ro.

El costa 2999 lei înainte de promoţie şi nu o să vă plictisesc cu specificaţii aici. Am aflat recent că Galaxy Note 3 nu va primi actualizarea la Marshmallow, în vreme ce Note 4 va ajunge la Android 6.0 la inceput de 2016. Galaxy Note 5 e încă destul de scump şi fiind totuşi un produs din generaţia actuală, şansele de ieftinire sunt mici.

Astfel Note 4 sună ca o idee bună, mai ales că Note 5 nu e chiar un salt gigantic faţă de el. Ştiţi teoria mea expusă şi în recenzia lui Note 5: de la Note 2 încoace Samsung mai degrabă a scos funcţii din S Note şi funcţiile lui S Pen s-au împuţinat. Serios acum, cu Note 2 făceam trigonometrie şi calcule matematice. Asta nu înseamnă că Note 4 nu e excelent la luat notiţe multimedia, realizat caricaturi şi desenat peste hărţi Google Maps. Poate îl mai găsiți pe stoc aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×