Eastcom.ro vine cu reduceri de până la 60% la întreaga gamă de accesorii; doar pe data de 20 noiembrie

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 399 ori
<b>Eastcom.ro vine cu reduceri de până la 60% la întreaga gamă de accesorii; doar pe data de 20 noiembrie</b>După cum ați remarcat &icirc;ntr-o serie de articole precedente, cei de la Eastcom.ro ne-au trimis de c&acirc;teva ori o serie de accesorii foarte interesante, ba chiar și un stand pentru smartphone/tabletă despre care v-am vorbit chiar aici. Aflați...

După cum ați remarcat într-o serie de articole precedente, cei de la Eastcom.ro ne-au trimis de câteva ori o serie de accesorii foarte interesante, ba chiar și un stand pentru smartphone/tabletă despre care v-am vorbit chiar aici. Aflați că Eastcom.ro este distribuitor de accesorii, încărcătoare, dar și de gadget-uri, pentru o serie de magazine populare din România, ca și eMAG, sau Cel.ro.

Cu ocazia Black Friday, și acest magazin online ne pregătește oferte foarte interesante pentru întreaga zi de 20 noiembrie. Astfel, începând de mâine vom putea achiziționa accesorii pentru terminalele noastre cu reduceri de până la 60%.

În portofoliul EastCom, regăsim huse pentru telefoane, folii de protecție standard sau din sticlă securizată, baterii externe, încărcătoare, hub-uri USB, cabluri USB, dar și o serie de căști audio Beats. Vă puteți face un cont de aici, pentru ca mâine să scutiți din timpul necesar completării datelor personale.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×