Smartphone-ul LeTV 1s beneficiază de un preț special zilele acestea; costă 203.99 dolari ~ 849 lei

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.070 ori
<b>Smartphone-ul LeTV 1s beneficiază de un preț special zilele acestea; costă 203.99 dolari ~ 849 lei</b>De cele mai multe ori suntem impresionați de terminalele noi lansate &icirc;n China, cum este și cazul lui LeTV 1s, device dezvăluit pe data de 27 octombrie. &Icirc;n intervalul de timp ce a trecut, numeroși retaileri de origine chineză au adus...

De cele mai multe ori suntem impresionați de terminalele noi lansate în China, cum este și cazul lui LeTV 1s, device dezvăluit pe data de 27 octombrie. În intervalul de timp ce a trecut, numeroși retaileri de origine chineză au adus smartphone-ul în stoc, printre aceștia regăsindu-se și EverBuying.net.

Magazinul de față are o promoție interesantă pentru LeTV 1s, detaliu despre care veți afla în rândurile de mai jos. Mai întâi aruncăm o privire asupra pachetului hardware de pe LeTV 1s, configurație ce sună foarte bine mai ales pusă în balanță cu prețul.

LeTV 1s

LeTV 1S vine cu display Full HD de 5 inch, procesor octa-core Mediatek Helio X10 Turbo (MT6795T) tactat la 2.2 GHz și cu 3 GB memorie RAM. Primim 32 GB spațiu intern de stocare, din păcate fără suport microSD, conectivitate 4G LTE, suport dual-SIM (microSIM + nanoSIM) și Android 5.0 Lollipop ca sistem de operare.

LeTV 1S

Revenind la display, aflați că marginile panoului frontal sunt de doar 2.4 mm, oferind astfel o experiență apropiată de conceptul edge-to-edge. Telefonul dispune de o cameră foto principală de 13 megapixeli, de un senzor frontal de 5 megapixeli și de un port USB Type-C. Scanner-ul de amprente de pe acest model are și funcția de oglindă, dar și de buton pentru camera foto.

Smartphone-ul LeTV 1s beneficiază de un preț special zilele acestea; costă 203.99 dolari ~ 849 lei

Nici bateria nu a fost sacrificată în cazul lui LeTV 1S, la pachet fiind adusă o unitate Li-Polymer de 3000 mAh + tehnologia de încărcare rapidă (5 minute de încărcare = 3.5 ore de convorbire). LeTV 1s costă zilele acestea doar 203.99, mai precis 849 lei. Îl puteți achiziționa de pe everbuying.net.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×