eMAG a vândut 4 mașini În primele trei minute de la startul Black Friday

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.581 ori
<b>eMAG a vândut 4 mașini În primele trei minute de la startul Black Friday</b>Așa cum am aflat aseară, cei de la eMAG au decis să adauge o categorie nouă de produse, și anume, autoturisme. Ofertele afișate pe site-ul eMAG au început în această dimineață la ora 7:00, moment în care peste 160.000 de persoane au vizitat...

Așa cum am aflat aseară, cei de la eMAG au decis să adauge o categorie nouă de produse, și anume, autoturisme. Ofertele afișate pe site-ul eMAG au început în această dimineață la ora 7:00, moment în care peste 160.000 de persoane au vizitat site-ul.

Potrivit unui comunicat primit, eMAG a vândut 4 mașini în primele trei minute de la deschiderea evenimentului Black Friday, printre acestea se numără: 2x Ford Focus, un Ford Kuga și o Dacia Logan. Astfel, eMAG, lansează în premieră pentru comerțul online din România, vânzarea de automobile. Un număr de 63 de autoturisme ale mărcilor Dacia, Ford, Mitsubishi, Hyundai și Mercedes-Benz au fost scoase la vânzare, cu ocazia Black Friday. Valoarea totală a acestora este de 1 milion de euro.

De asemenea, aflăm și unele date cu privire la statisticile despre numărul de comenzi și epuizarea stocurilor. Se pare că în primele 5 minute s-au epuizat stocurile pentru tableta Serioux FasTAB S745 7 inch la 99 lei și pentru telefonul Samsung Galaxy S Duos disponibil la prețul de 499 lei. Până la ora 7:45 s-au vândut televizoarele 4K, iar până la ora 8:00 s-au înregistrat un număr de 45.000 de comenzi.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×