Samsung obligată să plătească Încă 290 de milioane de dolari către Apple

Autor:  | Publicat în:  Samsung 879 ori
<b>Samsung obligată să plătească Încă 290 de milioane de dolari către Apple</b>Rejudecarea cazului Apple - Samsung cu privire la încălcarea de brevete s-a soldat cu taxarea celor de la Samsung cu încă o sumă usturătoare. E vorba de această dată de mult mai puțin de 1 miliard de dolari, cât fusese ultima oară verdictul....

Rejudecarea cazului Apple - Samsung cu privire la încălcarea de brevete s-a soldat cu taxarea celor de la Samsung cu încă o sumă usturătoare. E vorba de această dată de mult mai puțin de 1 miliard de dolari, cât fusese ultima oară verdictul.

De această dată Samsung va trebui să plătească 290 de milioane de dolari pentru că a folosit proprietăți intelectuale fără permisiune. Suma este undeva la mijloc între așteptările Samsung, care spera să plătească mai puțin și cele ale avocaților Apple, care ceruseră mult mai mult. Adunând și despăgubirea din primul proces Samsung datorează acum celor de la Apple 640 de milioane de dolari, asta dacă nu le reușește un apel în perioada următoare.

Vă reamintesc că aceasta rejudecare vine în completarea cazului câștigat de Apple anul trecut, atunci când Sammy fuseste obligată să plătească 1 miliard de dolari. Apoi judecătorul a revenit asupra sumei și a scăzut aproape jumătate din ea. De această dată juriul a avut nevoie de 3 zile pentru a ajunge la un verdict valabil, după ce juriul de anul trecut s-a grăbit cu calculele și a ajuns la miliard.

Va plăti oare Samsung?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×