eMAG oferă extra reduceri la branduri de top, inclusiv resigilate; Galaxy A50 la 930 lei sau S10e la sub 1.900 lei

1.020 ori
<b>eMAG oferă extra reduceri la branduri de top, inclusiv resigilate; Galaxy A50 la 930 lei sau S10e la sub 1.900 lei</b>În cazul în care nu ați aflat încă, eMAG tocmai ce a dat startul unei noi campanii "Top Brands" cu extra reduceri de până la 30% pentru o mare varietate de produse. Folosind codul promoțional "topbrands"

În cazul în care nu ați aflat încă, eMAG tocmai ce a dat startul unei noi campanii "Top Brands" cu extra reduceri de până la 30% pentru o mare varietate de produse. Folosind codul promoțional "topbrands" în secțiunea de comandă de pe site vom beneficia de discount-uri extra precum 10% la televizoare și telefoane Samsung, 10% la televizoare Sony și electrocasnice sau 20% reducere pentru haine, produse menaj.

S10e

Promoțiile sunt foarte atractive, iar un detaliu pe care îl aflăm de pe grupul Mobilissimo de Facebook este acela că acest cupon promo poate fi aplicat și produselor resigilate. Câteva exemple interesante sunt găsite în zona de telefoane Samsung resigilitate acolo unde îl avem pe Galaxy A50 la doar 930 lei odată cu aplicarea codului "topbrands". 

eMAG

Dacă vreți ceva mai bine dotat totuși, atunci puteți merge pe Samsung Galaxy S10E care în varianta resigilată costă acum 1.880 lei cu voucherul de 10% aplicat la finalizarea comenzii. Acesta este link-ul către toate smartphone-urile resigilate Samsung, iar detalii despre campania eMAG Top Brands găsiți aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×