Pliabilul Samsung Galaxy Z Flip va sosi cu un încărcător de doar 15W în cutie

497 ori
<b>Pliabilul Samsung Galaxy Z Flip va sosi cu un încărcător de doar 15W în cutie</b>În tandem cu leak-urile asociate lui Samsung Galaxy S20 sosesc iată și dezvăluiri despre noul pliabil al sud-coreenilor, device-ul despre care aflam chiar ieri că se va numi Galaxy Z Flip. Descoperim astăzi că

În tandem cu leak-urile asociate lui Samsung Galaxy S20 sosesc iată și dezvăluiri despre noul pliabil al sud-coreenilor, device-ul despre care aflam chiar ieri că se va numi Galaxy Z Flip. Descoperim astăzi că telefonul în cauză tocmai ce a primit certificarea din partea agenției 3C din China, aceste documente dezvăluind prezența unui încărcător de doar 15W în cutia produsului.

Galaxy Z Flip

Această veste nu va fi primită cu brațele deschise de către public, dar dacă vă amintiți și Galaxy Fold a avut parte de un încărcător identic, 15W fiind și puterea maximă de încărcare. Cel mai probabil sunt luate anumite precauții pentru evitarea supraîncălzirii și protejarea componentelor de la interior.

Mai aflăm că terminalul poartă numele de serie SM-F700 și că acesta va adopta o protecție din sticlă ultra-subțire (Ultra-Thin Glass UTG)  pentru ecranul pliabil. Știm că vom primi un display Infinity-O cu decupaj pentru senzorul selfie de 10 mpx, o cameră duală în spate și procesor Snapdragon 855 la interior. 

Scanner-ul de amprente ar putea fi plasat lateral și se vehiculează un preț de aproximativ 1000 dolari. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×