Estimare pentru Samsung: 61.5 milioane smartphone-uri În trimestrul IV, 2012

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.233 ori
<b>Estimare pentru Samsung: 61.5 milioane smartphone-uri În trimestrul IV, 2012</b>UBS a făcut un studiu și datele compilate de la ei au dus la valoarea de 61.5 milioane smartphone-uri pe care Samsung le-ar comercializa în T IV 2012. Sunt auspicii pozitive pentru ca această valoare să fie chiar depășită. &nbsp; Țineți cont că...

UBS a făcut un studiu și datele compilate de la ei au dus la valoarea de 61.5 milioane smartphone-uri pe care Samsung le-ar comercializa în T IV 2012. Sunt auspicii pozitive pentru ca această valoare să fie chiar depășită.

Țineți cont că Samsung a vândut 57 milioane unități în TIII 2012 ce se suprapune cu perioada de vară când mai nimeni nu cumpără electronice și produse IT&C. T IV 2012 înseamnă Black Friday, sezonul cumpărăturilor de iarnă și al cadourilor de Crăciun când toată lumea își dorește un smartphone sau o tabletă nouă. Plus că Samsung Galaxy S III și Note II sunt printre cele mai dorite telefoane în acest moment, iPhone 5 nu le-a eclipsat așa cum se credea.

UBS a specificat că în anumite condiții ar putea ajunge la 63 milioane unități. Samsung este pe prima poziție la numărul de telefoane mobile comercializat trimestrial cât și la cel de telefoane inteligente, S III a atins 30 de milioane unități în urmă cu câteva săptămâni. Strategia lor s-a dovedit de efect față de alte nume mari din industrie care nici măcar nu sunt pe plus față de 2011.

Preț Samsung I9300 Galaxy S III în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×