Strategy Analytics: Samsung Galaxy S III - cel mai vândut smartphone În TIII 2012

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.005 ori
<b>Strategy Analytics: Samsung Galaxy S III - cel mai vândut smartphone În TIII 2012</b>Samsung a reușit să dea lovitura cu Galaxy S III, dacă am folosi jargonul jurnalistic autohton. Strategy Analytics a emis o previziune cu legătură la vânzările de telefoane din penultimul trimestru al lui 2012.&nbsp; &nbsp; Samsung Galaxy S III a...

Samsung a reușit să dea lovitura cu Galaxy S III, dacă am folosi jargonul jurnalistic autohton. Strategy Analytics a emis o previziune cu legătură la vânzările de telefoane din penultimul trimestru al lui 2012.

Samsung Galaxy S III a fost comercializat în aproximativ 18 milioane unități față de 16.2 milioane de iPhone 4S. A devenit și cel mai popular smartphone din lume, devansând iPhone care în diferite versiuni a ocupat această poziție. iPhone 5 s-ar putea să revină la loc de frunte în TIV 2012. Nu uitați că Samsung pe lângă Galaxy S III mai are o sumă de telefoane Android de la Galaxy Pocket cotat sub 100 de euro până la modele de top în genul Galaxy Note II.

Ar mai trebui să vină câteva smartphone-uri de volum de la compania sud-coreeană. în 2013 se spune că Galaxy S IV ar fi pregătit să debuteze mai rapid, prin martie să debuteze în stocurile magazinelor. Și în domeniul tabletelor vor puncta serios și vor aduce un adevărat rival pentru iPad când din 13 noiembrie va fi livrat Google Nexus 10, o super-tabletă de 10.1 inch pe care așteptăm cu nerăbdare să ne sosească la test.

Galaxy S III a fost vândut în peste 30 milioane unități de la debutul său ce s-a realizat la sfârșit de mai 2012 și Galaxy Note II într-un timp record s-a dus spre 3 milioane unități.

Samsung Galaxy S III dispune de un display cu tehnologia Super AMOLED de 4.8 inch cu rezoluție 1280x720 pixeli, procesor Exynos quad-core la 1.4 GHz, 1 GB memorie RAM, Android 4.1 Jelly Bean sub formă de update, cameră de 8 Megapixeli ce filmează la 1080p, cameră frontală de 1.9 Megapixeli, baterie de 2100 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×