Evolio Axis 7 HD, partenerul ideal pentru gaming și funcții de socializare, disponibil acum la un preț de nerefuzat!

Autor:  | Publicat în:  Evolio 644 ori
<b>Evolio Axis 7 HD, partenerul ideal pentru gaming și funcții de socializare, disponibil acum la un preț de nerefuzat!</b>Lansată la mijlocul lunii decembrie 2014, tableta Evolio Axis 7 HD este un model foarte promițător văzut prin prisma prețului scăzut și al dotărilor incluse la pachet, detalii ce pot constitui un punct de plecare atunci când vine vorba de...

Lansată la mijlocul lunii decembrie 2014, tableta Evolio Axis 7 HD este un model foarte promițător văzut prin prisma prețului scăzut și al dotărilor incluse la pachet, detalii ce pot constitui un punct de plecare atunci când vine vorba de achiziția unei tablete. Astăzi aflăm că cei de la Evolio aplică o reducere de 10% pentru acest model, prețul fiind de 299 lei doar pentru o perioadă limitată de timp.

Pe partea de specificații hardware, Axis 7 HD ne aduce un panou de 7 inch cu rezoluție 1.024 x 600 pixeli, un procesor quad-core Cortex-A7 de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare și posibilitatea de atașare a unui card microSD de până la 32 GB.

La pachet ni se mai oferă o cameră foto principală de 2 megapixeli, un senzor frontal VGA, conectivitate WiFi, Bluetooth 4.0 și o baterie de 3.000 mAh ce promite până la 6 ore de autonomie într-un mod de utilizare constant. Pe lângă aceste funcții, aflați că Axis 7 HD sosește cu o carcasă mată cu textură anti-alunecare prin care se oferă un grip mai bun chiar și la utilizarea cu o singură mână.

Totodată, acest nou model Evolio se poate dovedi partnerul ideal pentru navigare web, socializare prin intermediul aplicațiilor din magazinul Play Store, cât și pentru rularea jocurilor recent apărute pe piață, capitol la care procesorul quad-core și chip-ul de 1 GB memorie RAM își spun cuvântul. Puteți achiziționa și voi tableta Axis 7 HD direct de pe evolioshop.com.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×