Huse ale lui Google Pixel și Pixel XL apar pe web, disponibile la vânzare deja; Oferă indicii despre design

1.001 ori
<b>Huse ale lui Google Pixel și Pixel XL apar pe web, disponibile la vânzare deja; Oferă indicii despre design</b>Continuă scăpările ce le au pe noile smartphone-uri Google Pixel și Google Pixel XL în prim-plan, scăpări ce astăzi constă într-o serie de huse și accesorii. Avem de-a face cu modele basic din silicon flexibil ce

Pe 4 octombrie așteptăm debutul telefoanelor Google Pixel, care le vor lua locul celor Nexus în portofoliul Google. Cunoscute o perioadă drept HTC Nexus Marlin și Sailfish, noile telefoane vor veni cu Android 7.0 Nougat și au parte de o scăpare azi, sub formă de huse prezentate în imaginile de mai jos.

Huse Google Pixel

E vorba despre huse TPU pentru Google Pixel și Pixel XL, disponibile la AliExpress. E foarte posibil ca husele să fi fost fabricate urmând dimensiunile scăpate pe web până acum. Dacă ne luăm după imaginile acestor accesorii, vom primi și un scanner de amprente pe Pixel XL după modelul celor de pe LG Nexus 5X și Nexus 6P. 

Huse Google Pixel

Vedem și un decupaj pentru camera din spate în zonă colțului din stânga-sus, iar el are dimensiuni reduse, indicând faptul că vom vedea o cameră cu dimensiune relativ mică, ca blitzul său de altfel. Jackul audio pare să primească și el un decupaj, deci nu se va renunță la el deocamdată.  

Huse Google Pixel

Modelul Pixel are decupaje în aceleași zone pentru butoane de volum, buton Power, camere și scanner de amprente. De remarcat că retailerul menționează și diagonala de 5.5 inch pentru Pixel XL, respectiv 5.2 inch pentru Pixel. Vă reamintim că HTC produce ambele telefoane Pixel și că ele ar urmă să vină cu 4 GB RAM, 32 GB stocare și camere de 12 MP cu senzor nou.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×