Germanos.ro dă startul reducerilor de Black Friday, astăzi de la ora 22:00; iată câteva dintre acestea

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 731 ori
<b>Germanos.ro dă startul reducerilor de Black Friday, astăzi de la ora 22:00; iată câteva dintre acestea</b>Și Germanos.ro se află pe lista de magazine ce organizează o campanie de reduceri cu ocazia Black Friday, magazin ce va da startul chiar astăzi la ora 22:00. Desigur, campania se va &icirc;ntinde pe mai multe zile, mai precis &icirc;n perioada 19 - 22...

Și Germanos.ro se află pe lista de magazine ce organizează o campanie de reduceri cu ocazia Black Friday, magazin ce va da startul chiar astăzi la ora 22:00. Desigur, campania se va întinde pe mai multe zile, mai precis în perioada 19 - 22 noiembrie. Avem parte de smartphone-uri, tablete, aparate foto, dar și televizoare cu prețuri reduse.

Unul dintre cele mai interesante smartphone-uri din această campanie, este modelul LG G Flex 2, device cu display Full HD curbat de 5.5 inch și procesor octa-core Snapdragon 810. Prețul său va fi de doar 1.099 lei, lucru ce scoate la iveală faptul că stocurile se vor termina foarte foarte rapid în cazul său.

Alte reduceri sunt reprezentate de către televizorul Smart Samsung UE40H6400 la 2.049 lei, respectiv de către tableta Urban Tab 8 3G la 169 lei. Lista completă a produselor din campania de Black Friday va fi afișată în această seară la ora 22:00. Vă puteți înregistra pe germanos.ro cu datele personale de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×