Reducerile Elefant.ro de BlackFriday încep astăzi de la ora 22:00: iată ce produse se vor afla în prim-plan

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 616 ori
<b>Reducerile Elefant.ro de BlackFriday încep astăzi de la ora 22:00: iată ce produse se vor afla în prim-plan</b>Deși &icirc;n trecut, site-ul Elefant.ro se ocupa exclusiv de comercializarea de cărți, de ceva timp pe această platformă regăsim at&acirc;t produse cosmetice, dar și aparatură IT&C. La fel ca și alte magazine, Elefant.ro va da startul campaniei...

Deși în trecut, site-ul Elefant.ro se ocupa exclusiv de comercializarea de cărți, de ceva timp pe această platformă regăsim atât produse cosmetice, dar și aparatură IT&C. La fel ca și alte magazine, Elefant.ro va da startul campaniei de Black Friday chiar astăzi, 19 noiembrie, începând de la ora 22:00.

Printre produsele aflate în prim-plan se află ceasurile, parfumurile, gențile, dar și cărțile. Totodată, vor fi aplicate reduceri și pentru smartphone-uri, sau tablete. Câteva dintre ceasurile ce vor intra în ofertă sunt afișate în imaginea de mai jos, produse ce beneficiază de reduceri impresionante de 80%.

Reducerile Elefant.ro de BlackFriday încep astăzi de la ora 22:00

Dacă pentru ziua de Black Friday v-ați propus achiziționarea unui ceas, iată că Elefant se poate dovedi cea mai inspirată alegere. Vă puteți face un cont de utilizator de aici, pentru a reduce din timpul necesar realizatării unei comenzi odată cu startul campaniei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×