Reducerile Elefant.ro de BlackFriday încep astăzi de la ora 22:00: iată ce produse se vor afla în prim-plan

672 ori
<b>Reducerile Elefant.ro de BlackFriday încep astăzi de la ora 22:00: iată ce produse se vor afla în prim-plan</b>Deși &icirc;n trecut, site-ul Elefant.ro se ocupa exclusiv de comercializarea de cărți, de ceva timp pe această platformă regăsim at&acirc;t produse cosmetice, dar și aparatură IT&C. La fel ca și alte magazine, Elefant.ro va da startul campaniei...

Deși în trecut, site-ul Elefant.ro se ocupa exclusiv de comercializarea de cărți, de ceva timp pe această platformă regăsim atât produse cosmetice, dar și aparatură IT&C. La fel ca și alte magazine, Elefant.ro va da startul campaniei de Black Friday chiar astăzi, 19 noiembrie, începând de la ora 22:00.

Printre produsele aflate în prim-plan se află ceasurile, parfumurile, gențile, dar și cărțile. Totodată, vor fi aplicate reduceri și pentru smartphone-uri, sau tablete. Câteva dintre ceasurile ce vor intra în ofertă sunt afișate în imaginea de mai jos, produse ce beneficiază de reduceri impresionante de 80%.

Reducerile Elefant.ro de BlackFriday încep astăzi de la ora 22:00

Dacă pentru ziua de Black Friday v-ați propus achiziționarea unui ceas, iată că Elefant se poate dovedi cea mai inspirată alegere. Vă puteți face un cont de utilizator de aici, pentru a reduce din timpul necesar realizatării unei comenzi odată cu startul campaniei.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×