HTC One M8 Dual SIM ajunge la cel mai bun preţ de la lansare: scade sub 1.800 lei la Marketonline.ro

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.206 ori
<b>HTC One M8 Dual SIM ajunge la cel mai bun preţ de la lansare: scade sub 1.800 lei la Marketonline.ro</b>HTC One M8, flagshipul HTC pe anul 2014 şi un smartphone care la anumite capitole &icirc;l &icirc;ntrece pe succesorul One M9 are parte de o scădere de preţ ce &icirc;l face foarte interesant. Astfel, deşi &icirc;n ultimul an a tot gravitat &icirc;n...

HTC One M8, flagshipul HTC pe anul 2014 şi un smartphone care la anumite capitole îl întrece pe succesorul One M9 are parte de o scădere de preţ ce îl face foarte interesant. Astfel, deşi în ultimul an a tot gravitat în jurul valorii de 2.000 lei sau chiar peste, azi îl descoperim la sub 1.800 lei la Marketonline.ro.

O privire rapidă pe Compari.ro dezvăluie faptul că aceasta e cea mai accesibilă versiune de HTC One M8, când vorbim de modelul Dual SIM evident. Cei care doresc modelul single SIM îl găsesc și mai ieftin. Marketonline vinde telefonul în cauză la preţul de 1.798 lei, după o reducere de 400 de lei din suma iniţiala.

HTC One M8 Dual SIM ajunge la cel mai bun preţ de la lansare: scade sub 1.800 lei la Marketonline.ro

Terminalul dispune de o cameră duala in spate, trend care ar urma să revină în acest an pe modele ca LG G5, dar şi de 2 GB RAM, 16 GB stocare, un ecran Super LCD 3 de 5 inch Full HD şi o baterie ce a fost multă vreme reper în testele Mobilissimo.ro. Ea oferă peste 10 ore de playback video, iar handsetul vine cu 24 de luni de garanţie. Îl puteți cumpăra de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×