Huawei Mate 8 acum și în oferta operatorului Digi Mobil; iată prețul de comercializare

2.816 ori
<b>Huawei Mate 8 acum și în oferta operatorului Digi Mobil; iată prețul de comercializare</b>&Icirc;n portofoliul de produse Digi Mobil ajung uneori și terminale din zona high-end, cum este și cazul lui Huawei Mate 8. Uriașul phablet de 6 inch poate fi acum achiziționat prin intermediul operatorului Digi Mobil at&acirc;t cu plata integrală,...

În portofoliul de produse Digi Mobil ajung uneori și terminale din zona high-end, cum este și cazul lui Huawei Mate 8. Uriașul phablet de 6 inch poate fi acum achiziționat prin intermediul operatorului Digi Mobil atât cu plata integrală, dar și printr-un sistem de rate pe o perioadă de 3, 6 sau 12 luni.

Dacă veți opta pentru plata integrală a produsului, aflați că acesta costă 2.599 lei, cu mențiunea că device-ul este vândut doar împreună cu un abonament Digi (Optim 2, Optim 3, Optim 5, sau Optim Nelimitat). Cât despre sistemul de rate, ni se pun la dispoziție două oferte destul de interesante.

Huawei Mate 8 acum și în oferta operatorului Digi Mobil; iată prețul de comercializare

Prima dintre acestea constă în plata unui avans de 1.560 lei + o rată lunară timp de 3, 6 sau 12 luni în funcție de preferințe (3 luni - 348 lei/lună, 6 luni - 174 lei/lună, 12 luni - 87 lei/lună). Cea de-a doua ofertă implică un avans mai mare de 2.210 lei, dar și o rată lunară ceva mai mică ulterior (3 luni - 128 lei/lună, 6 luni - 64 lei/lună, 12 luni - 32 lei/lună).

Cât despre specificațiile acestui device, știți deja că avem de-a face cu un display Full HD de 6 inch + sticlă 2.5D, de un procesor octa-core HiSilicon Kirin 950, și de 3 GB memorie RAM. De asemenea, primim o cameră foto principală de 16 megapixeli, un senzor frontal de 8 megapixeli și o baterie de 4000 mAh. Dacă oferta Digi Mobil v-a convins, puteți regăsi produsul chiar pe site-ul operatorului aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×