Lichidare de stoc la QuickMobile! iPad Mini 2 costă 1.199 lei

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.162 ori
<b>Lichidare de stoc la QuickMobile! iPad Mini 2 costă 1.199 lei</b>Astăzi de 1 mai, cei de la QuickMobile.ro desfășoară o campanie promoțională de tip lichidare de stoc. Astfel avem parte de prețuri foarte bune la device-uri lansate acum ceva timp, smartphone-uri, sau tablete.&nbsp; &nbsp; &nbsp; Primul telefon pe...

Astăzi de 1 mai, cei de la QuickMobile.ro desfășoară o campanie promoțională de tip lichidare de stoc. Astfel avem parte de prețuri foarte bune la device-uri lansate acum ceva timp, smartphone-uri, sau tablete.

Primul telefon pe care îl remarcăm la un preț atractiv, este HTC One M8, smartphone cu difuzoare stereo BoomSound, display Full HD de 5 inch, procesor quad-core de 2.3 GHz și 2 GB memorie RAM. Prețul lui HTC One M8 este acum de 1.599 lei, sumă mult mai acceptabilă față de prețul normal ce variază în jurul valorii de 2.199 lei.

HTC One Max

Un alt smartphone HTC ce primește un preț special, este HTC One Max, terminal ce se face remarcat printr-o diagonală a ecranului de 5.9 inch și printr-un scanner de amprente situat sub camera foto. La interior avem parte de un procesor quad-core de 1.7 GHz și 2 GB RAM, hardware destul de bun și pentru 2015. One Max costă 1.099 lei.

iPad Mini 2

QuickMobile listează și câteva tablete în noua ofertă, printre acestea regăsindu-se și tableta iPad Mini 2. Acest device cu grosime de 7.5 mm adoptă un display LED IPS cu rezoluție 2048 x 1536 pixeli, 1 GB RAM, difuzoare stereo și procesor Apple A7. Prețul tabletei este acum de 1.199 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×