Vodafone desfășoară până pe 5 mai campania Sale Days; reduceri exclusiv online pentru smartphone-uri

1.609 ori
<b>Vodafone desfășoară până pe 5 mai campania Sale Days; reduceri exclusiv online pentru smartphone-uri</b>&Icirc;n perioada 29 aprilie - 5 mai 2015, cei de la Vodafone vor desfășura o nouă campanie de reduceri intitulată Sale Days. Promoția &icirc;n cauză este valabilă pentru persoanele fizice la achiziția unui telefon și/sau prelungirea unui...

În perioada 29 aprilie - 5 mai 2015, cei de la Vodafone vor desfășura o nouă campanie de reduceri intitulată Sale Days. Promoția în cauză este valabilă pentru persoanele fizice la achiziția unui telefon și/sau prelungirea unui abonament pe 2 ani. Majoritatea telefoanelor listate beneficiază de prețuri speciale exclusiv online.

Un astfel de exemplu este și modelul Samsung Galaxy Alpha 32 GB, telefon ce vine la pachet cu un ceas Samsung Gear Fit și 4 luni de internet nelimitat. Acest device costă 99 euro la abonamentul RED 39 ce implică plata unei taxe lunare de 39 euro.

LG Leon

Și LG Leon se poate dovedi a fi o achiziție inspirată, acest telefon fiind adresat celor care vor să se bucure de tehnologia 4G LTE pe un device care să nu coste prea mult. Leon oferă un display IPS de 4.5 inch, un procesor quad-core, 1 GB memorie RAM și butoane de control situate pe spate. LG Leon costă doar 30 euro împreună cu abonamentul Smart 15.

Samsung Galaxy S6

Nu în ultimul rând îl remarcăm pe Samsung Galaxy S6, telefon ce costă 268 euro împreună cu abonamentul RED 49. Acest device se remarcă printr-un display QHD de 5.1 inch, un procesor octa-core Exynos, 3 GB memorie RAM și o cameră foto de top. Galaxy S6 este disponibil la Vodafone pe alb, auriu și negru. Alte reduceri din promoție pot fi găsite aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×