Luni 10 decembrie eMAG Împlinește 11 ani! Vă aduce reduceri de 1.000.000 de euro și promoții!

1.827 ori
<b>Luni 10 decembrie eMAG Împlinește 11 ani! Vă aduce reduceri de 1.000.000 de euro și promoții!</b>După o lună noiembrie a reducerilor și un început de decembrie plin de promoții, iată că eMag.ro mai începe o serie specială de oferte, cu ocazia împlinirii a 11 ani de activitate. Luni, pe 10 decembrie, faimosul retailer online împlinește 11...

După o lună noiembrie a reducerilor și un început de decembrie plin de promoții, iată că eMAG.ro mai începe o serie specială de oferte, cu ocazia împlinirii a 11 ani de activitate. Luni, pe 10 decembrie, faimosul retailer online împlinește 11 ani și pune la bătaie reduceri de 1.000.000 de euro pe carduri cadou.

Totul începe luni dimineața și eMAG.ro vă recomanda să aveți un cont deja făcut, deoarece surprizele vor sosi pe mail și veți afla astfel primii de ele. Comenzile înregistrate de ziua eMag vor fi livrate acasă, în termenul a maxim 7 zile. în ce privește promoția zilei, e vorba aici despre o reducere suplimentară pentru toate produsele de pe eMag.ro, care vine sub formă de Card Cadou. Oferta va fi limitată și va exista un contor care va anunța cât mai durează promoția.

Astfel, dacă ați ratat un Galaxy S III sau ASUS Transformer Pad 300 la un super preț de Black Friday, poate că mâine e momentul să cumpărați produsul. E interesant faptul că toate produsele de pe eMag.ro au parte de această reducere, deci nu va exista doar o anumită gamă de terminale cu reduceri. Așteptăm cu nerăbdare să vedem exact cât sunt aceste reduceri de preț! și pe final un mare "la mulți ani" pentru eMAG.ro!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×