Orange actualizează oferta de telefoane recondiționate! iPhone XS Max 256 GB la 4.000 lei sau Mate 20 Lite la 600 lei

1.398 ori
<b>Orange actualizează oferta de telefoane recondiționate! iPhone XS Max 256 GB la 4.000 lei sau Mate 20 Lite la 600 lei</b>O secțiune de pe site-ul Orange ce ne atrage mai mereu atenția este cea a telefoanelor recondiționate, aici fiind listate smartphone-urile pe care operatorul le-a readus la starea de funcționare din fabrică

O secțiune de pe site-ul Orange ce ne atrage mai mereu atenția este cea a telefoanelor recondiționate, aici fiind listate smartphone-urile pe care operatorul le-a readus la starea de funcționare din fabrică. Sunt device-uri returnate de către alți clienți și testate de specialiști pentru a garanta buna lor funcționare, cu mențiunea că unele pot avea semne mici de uzură sau zgârieturi.

De asemenea, se oferă garanție 12 luni pentru achiziția unui asemenea telefon astfel că în cazul unei probleme vei avea parte de reparații gratis sau de înlocuirea telefonului. Revenind la subiectul de astăzi, descoperim că recent Orange a actualizat oferta de telefoane recondiționate, printre acestea aflându-se modele foarte atractive ca preț. 

iPhone XS Max

Un exemplu este iPhone XS Max 256 GB, smartphone care în varianta recondiționată ajunge să coste 4.018 lei fără abonament. Modelul nou nouț se vinde la acest operator pentru suma de 6.152 lei, astfel că diferența de preț este una notabilă. Există și opțiuni mai accesibile dacă le căutați pe acestea, precum Huawei Mate 20 Lite la 620 lei sau Samsung Galaxy A20e la 462 lei.

Întreaga ofertă de smartphone-uri recondiționate vândute de către Orange poate fi accesată de aici

Listă telefoane recondiționate (preț la liber):

Mulțumim pentru pont lui Rafael, via Grup Mobilissimo

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×