RCS & RDS promite o ofertă cu 100% reducere de pe 26 noiembrie, ca un mic Black Friday extra

3.939 ori
<b>RCS & RDS promite o ofertă cu 100% reducere de pe 26 noiembrie, ca un mic Black Friday extra</b>Am primit un pont interesant astăzi de la Alex Cristian de pe Facebook, el anunțându-ne că un banner atașat conturilor clienților Digi Mobil promitea o reducere de 100%. între timp oferta a apărut mare și un headerul de pe www.rcs-rds.ro, iar...

Am primit un pont interesant astăzi de la Alex Cristian de pe Facebook, el anunțându-ne că un banner atașat conturilor clienților Digi Mobil promitea o reducere de 100%. între timp oferta a apărut mare și un headerul de pe www.rcs-rds.ro, iar oferta va debuta pe 26 noiembrie adică mâine.

Ce ar putea fi oare? O reducere de 100% înseamnă în mod logic că CEVA va fi gratuit și primul gând este legat de telefonie. Dacă mă uit peste oferta RCS & RDS în zona Digi Mobil văd că doar telefoanele low end pot fi cumpărate la abonament cu zero lei avans plus rata lunară. Ei bine o reducere de 100% ar putea să ne aducă complet gratuit un smartphone high end, cu abonament asociat și rata lunară.

Mă uit aici la modele ca Samsung Galaxy S4, Allview X1 Xtreme, Lenovo S860 sau Philips I928, toate disponibile la RCS & RDS cu o sumă avans. Vă imaginați aceste modele oferite gratuit, plus o rata lunară de câteva zeci de lei? Evident, e posibil să ne înșelăm și să fie vorba de o reducere la zero lei a tarifelor pentru cablu TV RCS & RDS pe luna sărbătorilor de iarnă, decembrie. Vom afla mai multe mâine! Pe forum dicutăm aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×