Telefonul de lux Tonino Lamborghini 88 Tauri vine cu dotări de flagship, două sloturi SIM cu LTE activ simultan

Autor:  | Publicat în:  Telefoane de Lux 932 ori
<b>Telefonul de lux Tonino Lamborghini 88 Tauri vine cu dotări de flagship, două sloturi SIM cu LTE activ simultan</b>Compania Tonino Lamborghini a fost fondată de către fiul creatorului supermasinilor Lamborghini și se ocupă exclusiv cu produsele de lux, inclusiv cu smartphone-uri. Un exemplu celebru este modelul Tonino Lamborghini Antares, handset care costă 4000...

Compania Tonino Lamborghini a fost fondată de către fiul creatorului supermasinilor Lamborghini și se ocupă exclusiv cu produsele de lux, inclusiv cu smartphone-uri. Un exemplu celebru este modelul Tonino Lamborghini Antares, handset care costă 4000 de dolari. Ei bine, azi aflăm de existența unui nou smartphone sub acest brand.

E vorba despre Tonino Lamborghini 88 Tauri, care are dotări de flagship și ar urma să sosească în magazinele de specialitate în 2015. Nu avem încă un preț clar pentru acest model, dar suntem siguri că va fi în dolari și va avea cel puțin 4 cifre. în ce privește lista de dotări a noului venit, ea include un procesor quad core Snapdragon 801, la 2.3 GHz, 3 GB RAM și un display Full HD de 5 inch, cu protecție contra amprentelor și grăsimii.

în plus, terminalul vine cu o baterie de 3400 mAh, care ar trebui să asigure până la 1000 de ore de funcționare în standby și o cameră de 20 de megapixeli în spate, plus o cameră frontală de 8 MP. Ca OS avem Android 4.4.4, iar acest model va oferi suport LTE, dar nu oricum, ci simultan pe ambele sale cartele SIM. Acesta funcție sosește odată cele mai moderne procesoare Qualcomm, dar a fost puțin mediatizata.

Evident, produsul va fi disponibil într-o ediție limitată...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×