Samsung Galaxy S8 primește un discount de 600 lei de la PC Garage! Avem reducere și pentru S8+!

2.396 ori
<b>Samsung Galaxy S8 primește un discount de 600 lei de la PC Garage! Avem reducere și pentru S8+!</b>O surpriză plăcută ne fac astăzi cei de la PC Garage care oferă reduceri consistente pentru smartphone-urile Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+. Modelul standard primește un discount de 600 lei în vreme ce varianta phablet de 6.2 inch beneficiază de

Flagship-ul Samsung Galaxy S8 primește astăzi o reducere binevenită din partea PC Garage, retailer ce vinde produsul la suma de 2.998 lei după aplicarea unui discount de 600 lei asupra prețului inițial. Și varianta phablet de 6.2 inch numită Galaxy S8+ beneficiază de o tăiere de preț, reducerea fiind aici de 400 lei și prețul cel nou de 3.589 lei. Ofertele sunt chiar atractive și cei care oricum voiau să achiziționeze unul dintre aceste telefoane vor economisi ceva bani din bugetul propus.

Galaxy S8

Ambele telefoane vin cu 64 GB de stocare flash și avem aici panouri Super AMOLED Infinity Display ce sunt carcaterizate de margini laterale curbate și de muchii înguste ale panoului frontal. Exynos 8895 este procesorul de la interior și mai primim aici 4 GB de RAM și o cameră foto principală de 12 megapixeli cu suport pentru captură 4K Ultra HD.

Galaxy S8+

Galaxy S8 este unul dintre cele mai arătoase smartphone-uri lansate în acest an și are mari șanse de a câștiga titlul de telefonul anului 2017. Deja este prezent lună de lună în topul nostru de popularitate și motivele pentru care se întâmplă acest lucru nu sunt greu de înțeles. Mai jos aveți link-urile către produsele vândute de PC Garage!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×