Smartphone-urile HomTom acum la super-prețuri grație unei campanii de reduceri flash; cel mai ieftin model costă 157 lei

1.220 ori
<b>Smartphone-urile HomTom acum la super-prețuri grație unei campanii de reduceri flash; cel mai ieftin model costă 157 lei</b>HomTom este un brand pe care l-am mai amintit aici la Mobilissimo, nume &icirc;n spatele căruia se ascunde o companie chineză ce reușește să vină pe piață cu soluții foarte interesante &icirc;n materie de smartphone-uri. &Icirc;ncep&acirc;nd de...

HomTom este un brand pe care l-am mai amintit aici la Mobilissimo, nume în spatele căruia se ascunde o companie chineză ce reușește să vină pe piață cu soluții foarte interesante în materie de smartphone-uri. Începând de mâine, 6 aprilie, puteți achiziționa un asemenea smartphone produs de către HomTom, și asta la un super-preț.

Campania de reduceri despre care vă vorbim este organizată de către EverBuying.net, și include o serie de vânzări flash pentru 5 modele foarte interesante. Prețurile pornesc de la doar 39.99 dolari și se opresc la suma de 99.99 dolari, fiind vorba despre terminale arătoase cu un raport excelent preț-specificații.

HomTom HT3

Cel mai ieftin model este HomTom HT3, telefon care aparent va fi disponibil într-un stoc limitat de doar 30 unități. Pentru suma de 39.99 dolari ~ 157 lei, primim un handset cu display HD IPS de 5 inch, procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB RAM și 8 GB de stocare + slot microSD. Avem parte de un panou frontal cu sticlă 2.5D, și de o baterie de 3000 mAh. Există și o variantă Pro pentru acest model ce costă 69.99 dolari în schimb. 

HomTom HT7

Același preț de 39.99 dolari îl avem și pentru modelul HomTom HT7, smartphone ce se inspiră din design-ul lui LG V10. Regăsim aici un display HD de 5.5 inch (1280 x 720 pixeli), un procesor quad-core MediaTek MT6580 de 1.0 GHz, 1 GB RAM și 8 GB memorie internă. Telefonul oferă suport dual-SIM și o cameră foto principală de 5 megapixeli cu bliț LED.

HomTom HT7 Pro

În oferta de vânzări flash este inclusă și varianta Pro a smartphone-ului HT7, aceasta sosind cu procesor MediaTek MT6735 de 1.0 GHz, cu 2 GB memorie RAM și cu același display HD de 5.5 inch. În plus, avem la dispoziție conectivitate 4G LTE și o cameră foto de 8 megapixeli. Prețul său este de 69.99 dolari.

HomTom HT6

De asemenea, EverBuying.net va lista mâine spre vânzare și 30 smartphone-uri HomTom HT6 ce impresionează printr-o baterie generoasă de 6250 mAh. Acest model costă 99.99 dolari și vine cu display HD IPS de 5.5 inch, cu 2 GB memorie RAM și cu un procesor quad-core MediaTek MT6735 de 1.0 GHz.

Aflați că vânzările flash vor porni mâine de la ora 12:00 (ora României), fiind vorba despre stocuri limitate în cazul de față. Vă recomandăm astfel să fiți cu ochii pe site-ul everbuying.net, platforma de unde pot fi comandate smartphone-urile mai sus prezentate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×