Meizu Pro 6 Plus ar urma să debuteze în cadrul unui eveniment pe 30 iunie, împreună cu un nou model Blue Charm

795 ori
<b>Meizu Pro 6 Plus ar urma să debuteze în cadrul unui eveniment pe 30 iunie, împreună cu un nou model Blue Charm</b>Meizu are planuri mari pentru începutul verii, urmând a prezenta un nou handset cu dotări high-end pe 30 iunie, iar la pachet cu el va sosi şi un nou model accesibil din gama Blue Charm. Meizu Pro 6 Plus are parte şi de teaserul de mai jos..

Meizu are planuri mari pentru începutul verii, urmând a prezenta un nou handset cu dotări high-end pe 30 iunie, iar la pachet cu el va sosi şi un nou model accesibil din gama Blue Charm. Meizu Pro 6 Plus are parte şi de teaserul de mai jos, cu tot cu data de lansare la pachet.

Observăm un panou frontal cu muchii rotunjite, un buton Home cu scanner de amprente şi avem aşteptări foarte mari la capitolul dotări. Deja Meizu Pro 6 a ajuns o vedetă în presă, pentru că a inaugurat liniile antenelor din spate fix cu designul pe care îl aşteptăm pe iPhone 7. Acel model are şi o cameră de 21 MP, 4 GB RAM şi procesor MediaTek Helio X25. Ne aşteptăm că Pro 6 Plus să pluseze la toate aceste capitole.

Meizu Pro 6 Plus

Conferinţa de debut de pe 30 iunie va fi organizată în China şi va include şi un concert şi prezenţa unor celebrităţi. Ni s-a promis şi că extra detalii vor fi dezvăluite pe 1 iunie. Între timp aflăm că va sosi şi Meizu Blue Charm 2/ Meizu Metal 2, cu dotări midrange şi preţ mic. El ar urma să aibă un CPU octa core Mediatek Helio P10, ecran de 5.5 inch Full HD, 2 GB RAM şi 16 GB stocare, dar şi o baterie de 4000 mAh.

În spate se va afla o cameră de 13 MP, iar în faţă una de 5 MP. Va exista şi o versiune high-end cu 3 GB RAM şi 32 GB stocare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×