Umidigi A5 Pro costă acum doar 100 euro pe TomTop.com! Are baterie de 4150 mAh și ecran de 6.3 inch

991 ori
<b>Umidigi A5 Pro costă acum doar 100 euro pe TomTop.com! Are baterie de 4150 mAh și ecran de 6.3 inch</b>Din partea brandului chinez UMIDIGI a sosit în acest an și smartphone-ul numit A5 Pro, telefon de buget care în această perioadă beneficiază de un discount tare atractiv pe TomTop.com. Aflați din următoarele rânduri

Din partea brandului chinez UMIDIGI a sosit în acest an și smartphone-ul numit A5 Pro, telefon de buget care în această perioadă beneficiază de un discount tare atractiv pe TomTop.com. Aflați din următoarele rânduri ce ne rezervă acest dispozitiv și la final de articol descoperiți o altă promoție a retailerului, de această dată fiind vorba despre o bicicletă electrică tare interesantă.

UMIDIGI A5 PRO

Revenind însă la smartphone, trebuie spus că acesta preia din elementele de design adoptate de către Huawei în cazul modelelor P20 Pro și P30 Pro, alegere deloc rea dacă e să fim sinceri. Avem un ecran de 6.3 inch cu rezoluție FHD+ și decupaj picătură în zona superioară, procesor octa-core Helio P23, 4 GB RAM și 32 GB de stocare flash + slot microSD pentru carduri de până la 256 GB.

UMIDIGI A5 PRO

UMIDIGI A5 Pro vine cu slot dual-SIM, baterie generoasă de 4150 mAh, cameră selfie de 16 mpx cu deschidere f/2.0, iar în spate cu o cameră foto triplă ce are următoarea componență: 16 mpx (Sony IMX398) + 8 mpx (ultra-wide) + 5 mpx (bokeh). Apropo de baterie, aceasta suportă încărcare rapidă.

Telefonul costă doar 107.87 euro acum pe TomTop și în pagina produsului vedem mențiunea "Duty Free Shipping". Mai multe reduceri ale retailerului găsiți aici și aflați că bicicleta electrică Ziyoujiguang T18 costă acum doar 328.14 euro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×