Vernee T3 Pro costă doar 70 euro pe Cafago.com și are baterie de 4000 mAh, cameră duală și ecran de 5.5 inch

742 ori
<b>Vernee T3 Pro costă doar 70 euro pe Cafago.com și are baterie de 4000 mAh, cameră duală și ecran de 5.5 inch</b>Retailerul chinez Cafago.com revine astăzi cu o serie de noi oferte speciale sub formă de coduri promo de reducere. Avem obiecte interesante pe listă, de la o cameră video auto DVR cu ecran de 4 inch, la o pereche de căști Bluetooth

Retailerul chinez Cafago.com revine astăzi cu o serie de noi oferte speciale sub formă de coduri promo de reducere. Avem obiecte interesante pe listă, de la o cameră video auto DVR cu ecran de 4 inch, la o pereche de căști Bluetooth incredibil de ieftine și până la un proiector portabil cu laser. Produsul vedetă este totuși smartphone-ul Vernee T3 Pro despre care aflați mai multe în rândurile de mai jos! 

Vernee T3 PRO

Ei bine aflați că acest telefon este ideal pentru cei cu buget limitat și în ciuda așteptărilor, livrează un pachet hardware bine echilibrat. Ni se oferă un ecran de 5.5 inch cu rezoluție HD și tehnologie IPS, un procesor quad-core de 1.3 GHz, 3 GB RAM și 16 GB spațiu de stocare flash + slot pentru carduri microSD.

Vernee T3 PRO

Are o cameră duală de 13 + 2 megapixeli în spate cu autofocus și bokeh, cameră selfie de 5 megapixeli și un scanner de amprente fizic amplasat în spate. Ni se mai oferă GPS, Radio FM, 4G LTE, Wi-Fi și o baterie tare generoasă de 4080 mAh. Acest smartphone se vinde pentru doar 69.43 euro în acest moment pe Cafago.com! 

Alte reduceri:

  • Cameră video auto DVR: 24.6 eur folosind codul L8183K
  • Căști Bluetooth: 2.49 eur folosind codul VE3971
  • Proiector portabil: 314.99 eur folosind codul L4007V
  • Telecomandă universală: 6.67 eur folosind codul L3142S
    Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×