Vodafone România lansează din 28 noiembrie Black Friday cu smartphone-uri de la zero euro

2.091 ori
<b>Vodafone România lansează din 28 noiembrie Black Friday cu smartphone-uri de la zero euro</b>începând cu joi, 28 noiembrie Vodafone România pornește propria sa campanie Black Friday, care se va desfășura până pe 1 decembrie. Promoția include smartphone-uri de la zero euro și bonusuri speciale, în magazinele Vodafone și online. &nbsp;...

începând cu joi, 28 noiembrie Vodafone România pornește propria sa campanie Black Friday, care se va desfășura până pe 1 decembrie. Promoția include smartphone-uri de la zero euro și bonusuri speciale, în magazinele Vodafone și online.

Astfel, între 28 noiembrie și 1 decembrie clienții Vodafone pot cumpăra smartphone-uri de top cu prețuri pornind de la zero euro. De asemenea clienții care activează sau reînnoiesc un abonament Easy, Smart sau Red vor primi bonus 1 GB trafic de date pe o lună. Aflați și că fiecare reînnoire de contract făcută pe 29 noiembrie, vineri oferă de 2 ori mai multe puncte de loialitate.

Telefoanele incluse în promoție includ modelul Nokia Lumia 520, disponibil la prețul de zero lei cu abonament Smart 15 și extraoptiunea de 200 MB trafic, dar și Sony Xperia L cu Smart 19 și extraoptiunea de 300 MB trafic.

Samsung Galaxy S III cu Red 45 se califica și el la aceeași promoție cu preț zero. Toate telefoanele din portofoliul Vodafone vor avea reduceri de preț, în funcție de abonamentul ales. Vă tentează oferta?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×