F64 organizează cea de-a 2-a ediție Black Friday pe 29 noiembrie

974 ori
<b>F64 organizează cea de-a 2-a ediție Black Friday pe 29 noiembrie</b>Ne apropiem cu pași repezi de ziua de vineri, zi ce are o semnificație aparte din punct de vedere al comerțului online. Pe 29 noiembrie, unii dintre comercianți vor oferi reduceri timp de o zi sau două, la o gamă variată de produse. &nbsp; Așa cum...

Ne apropiem cu pași repezi de ziua de vineri, zi ce are o semnificație aparte din punct de vedere al comerțului online. Pe 29 noiembrie, unii dintre comercianți vor oferi reduceri timp de o zi sau două, la o gamă variată de produse.

Așa cum știm, și vinerea trecută a avut loc Black Friday, unele magazine dorind să organizeze acest eveniment pe 22 noiembrie, cu o săptămână înainte. Totuși, se pare că unii dintre aceștia vor organiza și ediția numărul 2, cum este cazul și lui F64. Această ediție de Black Friday va începe pe 29 noiembrie, iar printre comercianții care și-au anunțat participarea se mai numără Okazii.ro și Vodafone.

în prima ediție de Black Friday, F64 a înregistrat un număr de peste 14.800 de produse comandate, cu peste 75% mai mult decât în 2012. Veniturile încasate au atins suma de 9 milioane de RON. Prima comandă făcută online a fost livrată în dimineața zilei de vineri, la ora 04:00. Așteptăm newsletter-ul de la F64, pentru a vedea cu ce reduceri ne întâmpină aceștia pe 29 noiembrie. De asemenea, vom organiza pe site un live blogging cu ocazia acestui eveniment.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×