Brățara fitness FitBit Alta acum la pre-comandă pe QuickMobile.ro la un preț de 629 lei

1.458 ori
<b>Brățara fitness FitBit Alta acum la pre-comandă pe QuickMobile.ro la un preț de 629 lei</b>Printre ultimele device-uri purtabile ce au fost lansate de cur&acirc;nd se află și FitBit Alta, o brățară fitness de mici dimensiuni ce oferă funcții interesante la pachet. Acest device este de astăzi disponibil la pre-comandă prin intermediul...

Printre ultimele device-uri purtabile ce au fost lansate de curând se află și FitBit Alta, o brățară fitness de mici dimensiuni ce oferă funcții interesante la pachet. Acest device este de astăzi disponibil la pre-comandă prin intermediul celor de la QuickMobile.ro, magazin ce comercializează diferite versiuni.

Avem la dispoziție variante pentru diverse mărimi: S, L, respectiv XL, dar și o serie de nuanțe pentru cureaua din silicon: mov, negru, albastru. Ca dotări, acest dispozitiv ne oferă un display OLED, o baterie Li-polymer cu autonomie de până la 5 zile, un senzor accelerometru și un modul de vibrații.

Brățara fitness FitBit Alta acum la pre-comandă pe QuickMobile.ro la un preț de 629 lei

FitBit Alta oferă conectivitate via Bluetooth 4.0, fiind compatibil cu smartphone-uri Android, iOS, dar și Windows. Desigur, avem de-a face cu un produs capabil să monitorizeze activitatea fizică, dar și de a oferi notificări pentru apelurile sau mesajele primite pe smartphone. Brățara fitness de față salvează informațiile despre activitatea fizică pentru o perioadă de 30 zile.

Dacă design-ul și dotările sale vi se par interesante, puteți găsi brățara fitness FitBit Alta în acest moment pe QuickMobile.ro la un preț de 629 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×