Brățara fitness FitBit Alta acum la pre-comandă pe QuickMobile.ro la un preț de 629 lei

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.343 ori
<b>Brățara fitness FitBit Alta acum la pre-comandă pe QuickMobile.ro la un preț de 629 lei</b>Printre ultimele device-uri purtabile ce au fost lansate de cur&acirc;nd se află și FitBit Alta, o brățară fitness de mici dimensiuni ce oferă funcții interesante la pachet. Acest device este de astăzi disponibil la pre-comandă prin intermediul...

Printre ultimele device-uri purtabile ce au fost lansate de curând se află și FitBit Alta, o brățară fitness de mici dimensiuni ce oferă funcții interesante la pachet. Acest device este de astăzi disponibil la pre-comandă prin intermediul celor de la QuickMobile.ro, magazin ce comercializează diferite versiuni.

Avem la dispoziție variante pentru diverse mărimi: S, L, respectiv XL, dar și o serie de nuanțe pentru cureaua din silicon: mov, negru, albastru. Ca dotări, acest dispozitiv ne oferă un display OLED, o baterie Li-polymer cu autonomie de până la 5 zile, un senzor accelerometru și un modul de vibrații.

Brățara fitness FitBit Alta acum la pre-comandă pe QuickMobile.ro la un preț de 629 lei

FitBit Alta oferă conectivitate via Bluetooth 4.0, fiind compatibil cu smartphone-uri Android, iOS, dar și Windows. Desigur, avem de-a face cu un produs capabil să monitorizeze activitatea fizică, dar și de a oferi notificări pentru apelurile sau mesajele primite pe smartphone. Brățara fitness de față salvează informațiile despre activitatea fizică pentru o perioadă de 30 zile.

Dacă design-ul și dotările sale vi se par interesante, puteți găsi brățara fitness FitBit Alta în acest moment pe QuickMobile.ro la un preț de 629 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×