CES 2016: Alcatel CareTime este un smartwatch colorat destinat celor mici; vine cu suport SIM și certificare IP65

1.160 ori
<b>CES 2016: Alcatel CareTime este un smartwatch colorat destinat celor mici; vine cu suport SIM și certificare IP65</b>Ca de fiecare dată, ceasurile inteligente nu puteau lipsi din cadrul unui show at&acirc;t de important cum este cazul CES, t&acirc;rg ce are loc &icirc;n Las Vegas p&acirc;nă pe 9 ianuarie. Alcatel este unul dintre producătorii ce a venit anul acesta...

Ca de fiecare dată, ceasurile inteligente nu puteau lipsi din cadrul unui show atât de important cum este cazul CES, târg ce are loc în Las Vegas până pe 9 ianuarie. Alcatel este unul dintre producătorii ce a venit anul acesta cu un smartwatch destinat celor mici, unul puternic colorat după cum se poate vedea mai jos.

Printre dotările sale avem un display OLED de 0.95 inch cu rezoluție 96 x 64 ixeli, o baterie de 380 mAh ce promite până la 4 zile de autonomie în standby, conectivitate WiFi, Bluetooth 4.0, dar și suport pentru cartelă SIM. Acest ceas ne oferă și o aplicație companion pentru terminalele ce rulează minim Android 4.3, sau iOS 7.

Tot la capitolul specificații, includem sistemul de operare propriu denumit Nucleus, portul de încărcare magnetic și certificarea IP65 pentru rezistență la apă și praf. Alcatel CareTime vine cu o serie de funcții prin care părinții pot urmări locația celor mici. De asemenea, părinții vor putea seta un perimetru de siguranță, care odată depășit va fi însoțit de o alertă sonoră.

Aflăm că Alcatel CareTime va ajunge la vânzare din aprilie la un preț de aproximativ 120 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×