Smartwatch-ul Samsung Gear S2 primește o tastatura qwerty prin intermediul unei aplicații software

857 ori
<b>Smartwatch-ul Samsung Gear S2 primește o tastatura qwerty prin intermediul unei aplicații software</b>&Icirc;n urmă cu doar c&acirc;teva luni, la IFA 2015 debuta și smartwatch-ul Samsung Gear S2, produs ce avea să ajungă și pe plan local ulterior. Acest ceas impresionează prin rama rotativă ce ne ajută la navigare printre aplicații și meniu, dar...

În urmă cu doar câteva luni, la IFA 2015 debuta și smartwatch-ul Samsung Gear S2, produs ce avea să ajungă și pe plan local ulterior. Acest ceas impresionează prin rama rotativă ce ne ajută la navigare printre aplicații și meniu, dar și prin sistemul de operare Tizen OS adus aici de către sud-coreeni.

Deși ideea de a folosi o tastatură qwerty pe un asemenea device cu ecran de doar 1.2 inch este un pic ieșită din comun, iată că un dezvoltator a reușit să integreze un asemenea software. Programul, sau mai bine zis aplicația este disponibilă în magazinul Galaxy Apps pentru doar 0.90 dolari.

După cum vedem atât în imaginea de mai sus, cât și în clipul demo, aplicația funcționează în tandem cu diverse aplicații de tip chat cum este și cazul Whatsapp. Tot în acest video vedem și o altă aplicație ce adună laolaltă mesajele primite de la prieteni pe Facebook Messenger, Google Hangouts, Line, Skype sau Viber.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×