CoWatch este un nou proiect listat pe IndieGogo; rulează Cronologic OS și aduce asistentul vocal Amazon Alexa

686 ori
<b>CoWatch este un nou proiect listat pe IndieGogo; rulează Cronologic OS și aduce asistentul vocal Amazon Alexa</b>Printre paginile site-ul de crowdfunding Indiegogo regăsim astăzi și ceasul inteligent CoWatch, un produs ceva mai diferit comparativ cu celelalte modele existente pe piață la ora actuală. În primul rând primim sistemul de operare Cronologic OS alături

Prin intermediul platformelor de crowdfunding ca Indiegogo sau Kickstarter, aflăm despre existența unor terminale cu adevărat interesante, lucru ce se întâmplă și astăzi. Pe Indiegogo își face apariția ceasul inteligent CoWatch - un device purtabil ce rulează un software ceva mai diferit față de celelalte produse de pe piață.

Acest model vine cu sistemul de operare Cronologic OS, software dezvoltat chiar de către compania din spatele proiectului. Interesant totodată este și faptul că primim suport pentru asistentul Amazon Alexa pe acest purtabil, o modalitate prin care putem interacționa pe bază de comenzi vocale. 

În acest fel putem control player-ul audio, chema o mașină Uber, ba chiar și comanda citirea unui email primit. Printre dotările sale regăsim un display circular Super AMOLED de 1.39 inch cu rezoluție 400 x 400 pixeli (densitate - 286 ppi), un procesor dual-core de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM și 8 GB spațiu de stocare.

Ceasul vine cu senzor accelerometru, giroscop, cu un modul de vibrații, dar și cu certificare pentru rezistență la apă. CoWatch ne oferă și un scanner pentru puls, conectivitate Bluetooth, și compatibilitate cu Android, respectiv iOS. Un lucru ce totuși nu ar putea fi pe gustul tuturor, este acela că suportul din partea dezvoltatorilor de aplicații lipsește pentru moment, fiind vorba despre o platformă software cu totul și cu totul nouă.

În ciuda acestui lucru, compania din spatele acestui proiect aduce din start un pachet de aplicații utile pe ceasul ce rulează Cronologic OS. Vedem pe pagina Indiegogo faptul că țelul companiei este de a strânge suma de 80.000 dolari, moment în care vor putea demara procesul de producție pentru CoWatch.

Pentru susținătorii proiectului, ceasul este oferit în aceste momente la un preț de 159 dolari, iar mai multe detalii puteți găsi aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×