Utilizatorii Play Music din SUA și Canada se pot bucura începând de astăzi de podcast-uri audio

728 ori
<b>Utilizatorii Play Music din SUA și Canada se pot bucura începând de astăzi de podcast-uri audio </b>Aplicația Google Play Music primește începând de astăzi și secțiunea de podcast-uri, funcție disponibilă pentru moment doar în SUA și Canada. Utilizatorii de terminale Android se pot abona la podcast-urile preferate, dar și accesa funcția de căutare a

Au trecut câteva luni bune încă de la anunțul Google prin care eram informați despre integrarea unei secțiuni de podcast-uri direct în aplicația Play Music, iar astăzi apar și primele vești despre distribuirea update-ului. Pentru moment această secțiune sosește doar pentru utilizatorii aplicației din SUA și Canada.

Se pare că organizarea listelor de podcast-uri sunt ceva mai diferite în cadrul aplicației PlayMusic, fiind ales un sistem pe bază de sugestii. Astfel, în interfața principală vom fi întâmpinați de noi podcast-uri la care ne putem abona prin simpla apăsare a unui buton. De asemenea, este adusă aici și funcția de căutare, respectiv un top pentru cele mai populare podcast-uri disponibile.

Această introducere adusă de Google în aplicația Play Music va fi cu siguranță primită cu brațele deschise de către utilizatori. Rămâne de văzut totuși când Google va oferi update-ul în cauză și pentru alte regiuni, și în special pentru Europa. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×