Huami Amazfit GTR este un nou purtabil cu ecran AMOLED, autonomie de peste 2 luni

1.700 ori
<b>Huami Amazfit GTR este un nou purtabil cu ecran AMOLED, autonomie de peste 2 luni</b>După Mi Band, poate cea mai atractivă gamă de purtabile de la Xiaomi este cea Amazfit. Acest brand este operat prin compania Huami, externalizată de Xiaomi, cum a făcut și cu Redmi. Ei bine azi aflăm că a debutat un nou purtabil

După Mi Band, poate cea mai atractivă gamă de purtabile de la Xiaomi este cea Amazfit. Acest brand este operat prin compania Huami, externalizată de Xiaomi, cum a făcut și cu Redmi. Ei bine azi aflăm că a debutat un nou purtabil, cunoscut ca Amazfit GTR și el vine în două variante, de 42 mm și 47 mm.

Amazfit GTR

Se remarcă prin faptul că are ecran AMOLED de 1.39 inch și oferă o autonomie de peste 2 luni. Nu lipsesc funcțiile de fitness, precum monitorizarea continuă a pulsului, reminderele legate de sedentarism, dar și monitorizarea activităților sportive. Ceasul are și o ediție specială Iron Man, una limitată, care vine cu o curea roșie, corp auriu și o muchie neagră, mată și ceramică. 

Amazfit GTR

Două activități sportive sunt disponibile pe noul dispozitiv, iar autonomia promisă pe hârtie e foarte impresionantă: până la 72 de zile. Avem și NFC pentru plăți și un barometru. Corpurile acestor ceasuri pot fi fabricate din oțel inoxidabil, aluminiu sau titaniu. Toate au ecran AMOLED, cu protecție Gorilla Glass 3 și sunt rezistente la apa până la 5 ATM.

Au GPS și Glonass, iar în cazul în care va întrebați cele 72 de zile sunt atinse în mod ceas standard. Variantă de bază de 42 mm costă 119 dolari, ediția specială cu piele albă este 145 de dolari, iar modelul de 47 mm din aluminiu sau oțel este 145 de dolari.  Varianta din titaniu și cea Iron Man sunt 203 dolari bucata.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×