Ce este și cum arată Ambient Mode din Google Assistant, testat pe telefoanele Pixel puse pe Pixel Stand

679 ori
<b>Ce este și cum arată Ambient Mode din Google Assistant, testat pe telefoanele Pixel puse pe Pixel Stand</b>Conceptul de interfață specială de afișat pe ecran atunci când ai telefonul la încărcat nu e ceva nou. Uneori apare un soi de screensaver pe steroizi sau o interfață ce amintește de un Smart Display cu Google Assistant

Conceptul de interfață specială de afișat pe ecran atunci când ai telefonul la încărcat nu e ceva nou. Uneori apare un soi de screensaver pe steroizi sau o interfață ce amintește de un Smart Display cu Google Assistant. Azi vedem ceva similar asociat lui Google Assistant și numit Ambient Mode. Avem detalii mai jos.

Google Ambient Mode

Cei de la 9to5Google au pus mâna devreme pe APK-ul aferent acestei funcții, care activează o interfață specială pe terminalele Pixel în vreme ce se încarcă wireless pe dock-ul Pixel Stand. Acest concept a debutat pe Pixel 3 și Pixel 3 XL, iar acum se pregătește de un upgrade.

Google Ambient Mode

Ceasul se află în colțul stânga sus și afișează informații despre vreme în partea dreaptă. Avem Google Assistant mereu la îndemână, care poate fi activat cu clasicul "Hey Google". Fundalul nu este complet negru, ci are un soi de gradient întunecat, care se schimbă în funcție de momentul zilei.

Google Ambient Mode

Apoi vedem și o interfață de control muzical, care se face via touch. Widget-ul de control muzical vă permite să luați muzică din YouTube, Spotify sau ce alte surse mai folosiți. Se controlează tot prin Assistant. Vom avea afișate și controale speciale pentru muzică, precum Play, Pauză, Back, Forward, dar și informații despre artiști și artwork.

Sunt și alte widget-uri contextuale ce pot apărea, cu cards care îți arată că ai de ajuns la aeroport și ruta pe Google Maps. Apare și un Card cu temperatura mai bine detaliată, plus shortcut-uri de comunicare prin apel sau email. Ambient Mode încă se află în dezvoltare și noua versiune va veni probabil cu Android Q.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×