Huawei TalkBand B5 este un nou purtabil hibrid ce are și rol de headset Bluetooth

Autor:  | Publicat în:  Huawei 749 ori
<b>Huawei TalkBand B5 este un nou purtabil hibrid ce are și rol de headset Bluetooth</b>Astăzi cei de la Huawei anunță și lansarea brățării fitness TalkBand B5, un purtabil care se remarcă prin extra funcționalitatea de headset Bluetooth, ceva ce nu prea se mai întâlnește în acest segment. Aflăm că gadget-ul vine în mai multe

La o zi distanță de listarea smartphone-ului Nova 3 pe platforma proprie de vânzări online numită vmall.com, iată că Huawei decide să facă același lucru și pentru brățara fitness TalkBand B5. Acest purtabil este ceva mai special față de restul dispozitivelor din această categorie prezente pe piață, asta pentru că oferă și o extra funcționalitate la pachet, cea de headset Bluetooth care se dovedește a fi tare utilă.

Huawei TalkBand B5

Gadgetul vine echipat cu ecran AMOLED de 1.13 inch și avem parte de sticlă 2.5D aplicată peste. Regăsim la pachet și o baterie de 108 mAh care potrivit celor de la Huawei oferă o autonomie de până la 3 zile fără nici o încărcare și în materie de funcții smart aflați că primim un pedometru pentru măsurarea numărului de pași, al caloriilor consumate și al distanței parcurse.

Se aduce certificare IP57 pentru rezistența la stropire și prin intermediul Bluetooth veți putea conecta brățara la un smartphone ce rulează minim Android 4.4 KitKat sau iOS 9. De această dată Huawei integrează și un senzor de puls care va oferi analize detaliate ale ritmului cardiac prin intermediul aplicației TruRelax.

TalkBand B5 vine pe argintiu, negru și auriu, iar doritorii vor putea alege o curea din silicon, metal sau piele la achiziție. Prețurile încă nu au fost dezvăluite!

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×