Samsung Galaxy Tab S4 își dezvăluie accesoriile în randări via @evleaks; Husă tastatură și S-Pen de nouă generație

823 ori
<b>Samsung Galaxy Tab S4 își dezvăluie accesoriile în randări via @evleaks; Husă tastatură și S-Pen de nouă generație</b>Pe lângă phablet-ul Galaxy Note 9 cei de la Samsung ar putea lansa pe data de 9 august și alte produse, unul fiind tableta Galaxy Tab S4. Acest dispozitiv ni s-a prezentat de curând într-o randare cu iz oficial, iar astăzi reapare în imagini

Evenimentul programat de Samsung pe data de 9 august ne-ar putea aduce pe lângă phablet-ul Galaxy Note 9 și tableta flagship numită Galaxy Tab S4, un dispozitiv pe care l-am văzut chiar de curând reprezentat în randări oficiale. Astăzi descoperim și cum se prezintă accesoriile sale oficiale prin intermediul unor imagini pe care le dezvăluie nimeni altul decât Evan Blass a.k.a @evleaks.

Samsung Galaxy Tab S4

Vedem aici și spatele tabletei, zonă unde se află camera foto însoțită de bliț LED, logo-ul Samsung și jos inscripția ce indică aportul audio adus de AKG. Alături descoperim un stylus S-Pen de nouă generație ceva mai rotunjit decât accesoriul oferit pe Tab S3, iar diferențele pot fi observate mai clar în următoarea imagine une stylus-ul cel nou este afișat al doilea de sus în jos.

Galaxy Tab S4

Posibil ca pe lângă actualizarea la nivel de look, acest accesoriu să ofere și extra funcționalități precum se va întâmpla și în cazul lui Galaxy Note 9. În imaginea de copertă a acestui articol puteți remarca și husa tastatură care va face din tabletă un notebook numai bun pentru activități office în vacanță.

La capitolul dotări hardware, această tabletă se va prezenta cu ecran QHD de 10.5 inch, procesor Snapdragon 835 și 4 GB RAM + 64 GB de stocare flash. Bateria ar avea o capacitate de 7500 mAh și un lucru de care toți sunt curioși este dacă tableta va mai avea sau nu scanner de amprente, asta pentru că senzorul nu și-a făcut deloc apariția în toate aceste randări până acum. 

Samsung Galaxy Tab S4 va avea de înfruntat rivali precum Microsoft Surface Go și iPad Pro 9.7 pe piață.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×