Iată un video hands-on cu o primă versiune de teste a ceasului inteligent Alcatel Watch

1.320 ori
<b>Iată un video hands-on cu o primă versiune de teste a ceasului inteligent Alcatel Watch</b>Cu doar câteva ore în urmă vă informam&nbsp;că cei de la Alcatel tocmai au anunțat oficial un prim ceas inteligent din portofoliu fără a da mai multe detalii tehnice despre acesta, smartwatch despre care aflăm mai multe acum prin intermediul...

Cu doar câteva ore în urmă vă informam că cei de la Alcatel tocmai au anunțat oficial un prim ceas inteligent din portofoliu fără a da mai multe detalii tehnice despre acesta, smartwatch despre care aflăm mai multe acum prin intermediul celor de la tomsguide.com. Această publicație a reușit ca în luna septembrie a anului trecut să pună mâna pe o versiune de teste a ceasului în cauză oferindu-ne și un prim hands-on.

Aflăm că Alcatel Watch rulează un OS propriu (cel puțin așa ni se spunea în septembrie anul trecut) și faptul că dispune de un display de 1.2 inch cu rezoluție 240 x 204 pixeli, un senzor pentru puls, un pedometru, cât și de o funcție prin care putem primi notificări. Watch aduce la pachet și certificare IP67, dar și conectivitate NFC, respectiv Bluetooth 4.0, fiind compatibil cu terminale ce rulează minim Android 4.3 JellyBean.

Alcatel Watch

De asemenea, ceasul vine și cu o metodă interesantă de încărcare a bateriei de 210 mAh, mai precis cu un jack USB ce este ascuns la capătul uneia dintre curele. Astfel, încărcarea se va realiza la computer, iar autonomia promisă de către Alcatel este de până la 4 zile. Cum vi se pare acest smartwatch?

Iată un video hands-on cu o primă versiune de teste a ceasului inteligent Alcatel Watch

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×